DoubleCheck Academy

DoubleCheck Academy & Partners

DoubleCheck Academy bidrar till att utveckla den offentliga marknaden genom att utbilda affärsansvariga både i näringslivet och inom den offentliga sektorn i syfte att utveckla och effektivisera Sveriges offentliga affärer.

DoubleCheck erbjuder själva och tillsammans med partners ett brett kursutbud till både köpare och säljare på den offentliga marknaden. Vårt kursutbud är under ständig utveckling precis som den offentliga marknaden. Nya lagar och regler skipas, nya konkurrenssituationer uppstår, marknadens förutsättningar förändras. Med oss kan du känna dig trygg med att alltid ha färsk fakta och aktuell kunskap i takt med att vår omvärld förändras.

Tillsammans med Mercell Sverige AB erbjuder vi ett datumbestämda kurser med några av landets bästa lärare inom respektive ämnesområden.
Läs mer om kursutbudet här

För att möte behovet av offentlig sektors ökade behov av att göra fler och bättre upphandlingar genomför vi varje halvår tillsammans med Påhlmans Handelsinstitut en diplomutbildning till Junior upphandlare. Denna utbildning är sannolikt den mest innehållsrika upphandlingsutbildningen som idag erbjuds där man får en mix av både civilrätt, upphandlingsjuridik som affärsmannaskap. Allt serverat av ledande experter och gästföreläsare. Utbildningen vänder sig både till de som idag är anställda inom offentlig sektor och som vill karriärväxla som till inköpare och affärsansvariga i privat sektor som vill jobba mer med att påverka samhällsutvecklingen genom att det görs fler och bättre offentliga affärer.
Läs mer om utbildning här

Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar utifrån ditt och din organisations behov vilket medför flexibilitet i tid, plats innehåll och utförande. Hör gärna av dig om du funderar över vilka utbildningar som vi kan erbjuda din organisation.

DoubleCheck Academy ger dig bättre förutsättningar för den goda affären!

Vill du bli kontaktad gällande intresse för skräddarsydda utbildningar eller ta del av vårt erbjudande?
Fyll i nedan formulär