DoubleCheck Arena Almedalen Partner

Bli en del av en unik mötesplats där dialogen för bättre offentliga affärer skapas!

Bli partner till DoubleCheck Arena Almedalen 2019 

DoubleCheck Arena tillsammans med Dialogmakarna - Vi samlar de som påverkar och har ett intresse för den offentliga marknaden och dess utveckling.

DoubleCheck Arena Almedalen 2019

Efter förra årets succé, spänner vi nu bågen och skapar en ny sammanhållen arena: DoubleCheck Arena Almedalen – En egen mötesplats i hjärtat av Visby!

Vi samlar de som påverkar och har ett intresse för den offentliga marknaden och dess utveckling.

Platsen är centralt placerad i Visby, med Almedalsparken och Stora torget runt hörnet. Hela Almedalsveckan har du möjlighet att arrangera/boka aktiviteter från morgon till kväll. Frukostmöten, seminarier, paneldebatter, utfrågningar, mingel, Key Note speakers, upphandlingspub eller boka utställningsplatser.

Vi erbjuder tider mellan kl. 07.30 – 22.00 hela veckan. Arenan består av 3 delar; seminarier, en utställning och en lounge. En fantastisk mötesplats där du kan arrangera och besöka seminarier eller ”bara vara”, ladda mobilen och ta en kopp kaffe.

Vi kommer liksom tidigare år sätta upp en gemensam kommunikationsplan för hela veckan så att alla partners hjälps åt att sätta arenan på kartan. Dagens Samhälle är mediapartner. 

 

Vårt erbjudande

Bli partner till DoubleCheck Arena Almedalen 2019

Vårt övergripande tema i år är ”Nytta”, med perspektiv från ”Förändrarna” och ”Utmanarna” och med en dos av ”Ledarskap”.

Varje heldag består av ett för dagens aktörer gemensamt frukostmingel, därefter är det fritt fram att utnyttja hela ytan resten av dagen. Alternativt bokar du ett eller ett par pass där du äger tiden helt själv.
Därefter är det kvällspasset som i år kommer att vara seminarier med matservering, samt mingel såklart. Kanske en pub eller grillafton. Detaljerna gör vi upp gemensamt.

Fokusområden

Upphandling/Inköp

Arbetsmarknad

Ledarskap

Offentlig miljö och medborgarservice

Innovation och funktion

Låter det som något för dig? Vill du veta mer? 

Kontakta

Peter Ljungbro
Email: peter.ljungbro@doublecheck.se
Tel. 070-216 71 61

Fredrik Tamm
VD, Affärsutvecklare
Email: fredrik.tamm@doublecheck.se
Tel: 070-712 43 57

 

Hitta hit