Robert Tham

Robert Tham
Seniorkonsult / Partner

DoubleCheck Consulting AB
Tel: 0706-46 11 10
robert.tham@doublecheck.se

Robert Tham är seniorkonsult och ansvarig partner för DoubleCheck Consulting AB. Robert har i sin karriär genomgående ägnat sig åt försäljning och marknadsföring främst inom ledande roller inom FMCG-segmentet samt HORECA området. Under de senaste åren har han tillförskaffat sig en bred erfarenhet av att göra affärer på den offentliga marknaden. Har också stor erfarenhet av att arbeta i ledande befattningar inom statligt ägda bolag både i Sverige såsom övriga Norden.

Senaste året har Robert arbetat som säljcoach och speaking partner till SME företag som står inför vägval rent affärsmässigt ex. förvärv och expansion.

Kärnkompetens

  • Strategisk kompetens speciellt inom affärs-, verksamhets- och kundutveckling samt organisationsutveckling inom FMCG, media- och dryckesindustrin både inom statliga och privata bolag.
  • Omsätta strategiska analyser till dagligt arbete inom handel och tjänster både inom B2C, B2B och B2G.
  • Kunskap om hur man genomför förändringar för att nå ett optimalt resultat i omorganisationer, både rent affärsmässiga såsom effektiviseringar.
  • Skapa förståelse för kundprocessen i syfte att ge en tydlig struktur och god överblick för att lyckas i det dagliga arbetet