14
jan
2016

Diplomerad Legal Assistant – offentliga affärer

DoubleCheck genomför tillsammans med Påhlmans Handelsinstitut en utbildningssatsning för att skapa bättre offentliga affärer. Utbildningen ”Diplomerad Legal Assistan – offentliga affärer” riktar sig till dig som är intresserad av att jobba aktivt med de offentliga affärerna.

Oavsett om du vill jobba med att stötta upp köparna inom den offentliga sektorn som upphandlingsassistent eller om du vill hjälpa leverantörssidan som assistent är denna utbildning till för dig. Idag finns ett stort behov av personer som har en grundförståelse för de juridiska regelverken, metoderna för att skapa avtal och som har en vilja att göra bättre offentliga affärer. Arbetsmarknaden för paralegals växer hela tiden.

Utbildningen genomförs på deltid under totalt 14 veckor, 10 veckor teori med efterföljande företagspraktik där du utvecklar dina kunskaper och bidrar med ditt kunnande. Praktiken är också på deltid och i fyra veckor. Totalt 150 lärarledda kurstimmar och undervisningen är halvdagar kl. 13.30-19.00 eller kl.09.00-15.00. Som mest är det 15 timmar lärarledd undervisning per vecka och det tillkommer viss tid att förbereda presentationer och redovisningar.

Efter utbildningen får du ett intyg på dina kunskaper om du har minst sjuttio procents närvaro. Du kan certifiera dig som Paralegal efter avslutade teoretiska studier, varje kursblock avslutas med en deltentamen i form av en inlämningsuppgift eller ett skriftligt prov. Certifieringen ger ytterligare tyngd åt ditt CV.

Läs mer och anmäl dig här »  

Välkommen på informationsträff tisdagen den 9 februari kl 15.00 på Påhllmans Handelsinstiut i Stockholm. Läs mer »

 

För mer information, kontakta:
Fredrik Tamm, sakkunnig inom offentlig verksamhet och grundare av DoubleCheck
Tfn + 46 (0) 70-712 43 57, mail: fredrik.tamm@doublecheck.se

Birgitta Löfdahl, marknadskommunikatör, DoubleCheck
Tfn + 46 (0) 768-68 58 33, birgitta.lofdahl@doublecheck.se