Affärsträffar & Rådgivning – Upphandlingsdialog Dalarna

Är du företagare i Dalarna? 

Nu finns möjligheten att göra ännu fler och ännu bättre offentliga affärer!

DoubleCheck Dalarna har ett uppdrag av Upphandlingsdialog Dalarna (UDD) genomför både Affärsträffar och erbjuder dig individuell rådgivning – allt för att du ska kunna utveckla din offentliga affär!

Nu erbjuds dessa träffar i form av en digital kurs!

Kontakta vårt Borlängekontor på dalarna@doublecheck.se eller ring direkt till vår affärsstrateg Mikael Prenler tel 070-524 24 61. 

Det finns även möjlighet att avropa juridisk konsultation via DoubleChecks partner Advokat Björn Bergström på Ramberg Advokater på samma vis tack vare Upphandlingsdialog Dalarna. Även dessa frågor går via våra affärsstrateg Mikael Prenler.

DoubleCheck har fått uppdraget att leverera utbildnings- och rådgivningstjänster till Upphandlingsdialog Dalarna, ett projekt inom Länsstyrelsen Dalarna. Målet är att fler företag ska delta i offentliga upphandlingar och göra bättre affärer. Samtliga små och medelstora företag i Dalarna omfattas av satsningen.

18 Affärsträffar har genomförts
18 affärsträffar med fokus på miljö, social hållbarhet och e-handel genomförts i olika kommuner från 2018 till 2020. Första Affärsträffen genomfördes i Hedemora den 13 november. Nu kan du ta del av dessa affärsträffar i form av en digital kurs. Klicka här för att komma till anmälan.

Ur innehållet:

  • Lagen om offentlig upphandling utifrån ett mer pragmatiskt perspektiv.
  • Hur det går till att lämna anbud. Upphandlingsprocessen, från var man hittar annonserna till hur man kan överpröva ett beslut.
  • Exempel på förfrågningsunderlag. Vad ska man tänka på när man svarar utifrån ställda ska-krav och hur du som företagare förbereder dig.
  • Vilka saker ska man tänka på att förbereda och vad ska man lägga fokus på.

Individuell rådgivning

För företag som deltagit i träffarna, fysiska eller digitala, och som vill lära sig mer om att göra affärer med den offentliga sektorn i Dalarna så omfattar uppdraget även möjligheten till individuell rådgivning i upp till fem timmar utan kostnad!

Ta chansen – ta kontakt

Mikael Prenler
DoubleCheck

mikael.prenler@doublecheck.se

Telefon 070-524 24 61

Kerstin Angberg Morgården
Upphandlingsdialog Dalarna

kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se

Telefon 010 225 02 76

”– DoubleCheck har en unik kunskap om den offentliga affären och vi är mycket glada över att de vill dela med sig av sin kunskap till länets små och medelstora företag” 

Läs hela pressmeddelandet här

Kerstin Angberg-Morgården

Projektledare , Upphandlingsdialog Dalarna.

Visste du att?

  • Värdet av offentliga upphandlingar i Dalarna uppgår till hela 20 miljarder kronor.
  • Endast 15 % av Dalarnas små och medelstora företag deltar i offentliga upphandlingar