Affärsträffar Dalarna

Är du företagare i Dalarna? 

Nu finns möjligheten att göra ännu fler och ännu bättre offentliga affärer! DoubleCheck Dalarna genomför både Affärsträffar och erbjuder dig individuell rådgivning – allt för att du ska kunna utveckla din offentliga affär! 

Kontakta vårt Borlängekontor dalarna@doublecheck.se eller ring direkt till vår affärsstrateg Mikael Prenler tel 070-524 24 61.  

DoubleCheck har fått uppdraget att leverera utbildnings- och rådgivningstjänster till Upphandlingsdialog Dalarna, ett projekt inom Länsstyrelsen Dalarna. Målet är att fler företag ska delta i offentliga upphandlingar och göra bättre affärer. Samtliga små och medelstora företag i Dalarna omfattas av satsningen.

18 Affärsträffar
Totalt ska 18 affärsträffar med fokus på miljö, social hållbarhet och e-handel genomföras i olika kommuner från 2018 och tre år framåt. Första Affärsträffen är i Hedemora den 13 november. Klicka här för att komma till anmälan.

Ur innehållet:

  • Lagen om offentlig upphandling.
  • Hur det går till att lämna anbud. Upphandlingsprocessen, från var man hittar annonserna till hur man kan överpröva ett beslut.
  • Exempel på förfrågningsunderlag. Vad ska man tänka på när man svarar utifrån ställda ska-krav och hur du som företagare förbereder dig.

Individuell rådgivning

För företag som deltagit i träffarna och som vill lära sig mer om att göra affärer med den offentliga sektorn i Dalarna så omfattar uppdraget även möjligheten till  individuell rådgivning fär 350 kr i timmen exkl moms i upp till fem timmar.

Ta chansen – ta kontakt

Mikael Prenler
DoubleCheck

mikael.prenler@doublecheck.se

Telefon 070-524 24 61

Kerstin Angberg Morgården
Upphandlingsdialog Dalarna

kerstin.angberg-morgarden@lansstyrelsen.se

Telefon 010 225 02 76

”– DoubleCheck har en unik kunskap om den offentliga affären och vi är mycket glada över att de vill dela med sig av sin kunskap till länets små och medelstora företag” 

Läs hela pressmeddelandet här

Kerstin Angberg-Morgården

Projektledare , Upphandlingsdialog Dalarna.

Visste du att?

  • Värdet av offentliga upphandlingar i Dalarna uppgår till hela 20 miljarder kronor.
  • Endast 15 % av Dalarnas små och medelstora företag deltar i offentliga upphandlingar