14
jun
2013

Möt DoubleCheck i Almedalen 1-2 juli 2016

Nu utökas Upphandling i Almedalen till att omfatta två dagar, måndagen den 1 juli och tisdagen den 2 juli 2016.
Välkommen till två fullspäckade dagar med åsikter, debatt och diskussion. DoubleCheck är naturligtvis på plats.


Välkommen till Gotlands
Museum 1-2 juli!
Upphandling i Almedalen 1-2 juli

Nu utökas Upphandling i Almedalen till att omfatta två dagar, måndagen den 1 juli och tisdagen den 2 juli 2013. Välkommen till två fullspäckade dagar med åsikter, debatt och diskussion.

Upphandling i Almedalen 2011 och 2012 blev succéer, med en fullsatt åhörarsal. Det stora intresset gör att Upphandling i Almedalen utvidgas till två dagar.Kom gärna och prata
offentliga affärer med oss!
Vi finns på mingeltorget
både 1-2 juli.

Vi kan den offentliga marknaden!

DoubleCheck finns på på plats för att lyssna och prata om den offentliga marknadens möjligheter, verklighet och visioner.

DoubleCheck är en ledande marknadskonsult på den offentliga marknaden. Med kunskap, erfarenhet och lösningar påverkar vi den offentliga marknaden. Vi skapar förutsättningar för fler sunda, trygga och långsiktiga affärer. Vi hjälper också företag att etablera sig på den offentliga marknaden. DoubleCheck är vidare en av initiativtagarna samt grundare till den nya branschorganisationen Föreningen Sveriges Offentliga Leverantörer (FSOL).


Kom och lyssna på FSOL tisdagen den 2 juli kl 10.00

 

FSOL talar i Almedalen
Föreningen Svenska Offentliga Leverantörer

Vilka utmaningar står Sverige inför och hur kan vi leda utvecklingen? FSOLs grundare talar, tisdagen den 2 juli i Almedalen, om hur offentlig upphandling kan bli ännu bättre. Hur konkurrensen kan effektiviseras och hur kontroll av genomförda upphandlingar kan förbättras, är några av de frågor som kommer att tas upp. Om FSOL»

Missade du FSOLs presentation i Almedalen förra året?
Se FSOLs presentation på nätet!

 


 


Anmäl dig till måndagsmingel!

 

Program och mingel
Det är bara att komma och gå som de passar under dagarnas seminarier.Här finns programmet för måndagen den 1 juli respektive tisdagen den 2 juli.

På måndag kväll klockan 19:30 har vi ett mingel.
Till detta krävs föranmälan, vilket du kan göra här.